Prijzen

De prijzen variėren per pakje, kijk voor de juiste prijs bij de turnpakjes. De prijs is zoals het pakje op de foto staat, dus met of juist zonder glittersteentjes.

Heb je een pakje uitgekozen zonder glittersteentjes maar die wil je er wel op hebben? Dan betaal je € 2,50 extra.

Product-informatie en adviezen

Geef bij de bestelling de volgende maten door. Aan de hand daarvan zal ik de maat bepalen, de meeste maten zijn beschikbaar, van kindermaat 116/122 tot aan volwassen-maat L.


De borstwijdte: meet over het grootste gedeelte van de borst.

De taillewijdte: meet de taille.

De heupwijdte: meet over het grootste gedeelte van de heupen.

De romp: meet vanaf de schouder, via het kruis en weer terug naar de schouder, dus helemaal rondom.

De pakjes worden gemaakt van goede kwaliteit stretchstoffen. Deze rekken alle kanten op, ze worden ook wel bi-stretch of four-way-stretch stoffen genoemd. De stoffen zijn wel kwetsbaar, ik adviseer dan ook om de pakjes voorzichtig aan te trekken. Daarmee bedoel ik eerst de benen en billen erin en daarna pas voorzichtig over het bovenlijf heen schuiven. Dit doe je dan bij de zijnaad en je trekt het pakje niet bij de schouderbandjes omhoog. Als je je pakje op die manier aantrekt, kan er weinig gebeuren.

Ook wassen moet je voorzichtig doen. Ik adviseer om het te wassen in een fijn-wasmiddel, met de hand. Je kunt het pakje daarna ook nog met wasverzachter behandelen als je wil. Knijp het water er voorzichtig met je hand uit en laat het aan de lucht drogen. Niet aan wasknijpers ophangen, maar ergens overheen hangen, of liggend laten drogen.

Als je deze adviezen opvolgt, blijft je turnpakje prachtig mooi.....